Author Topic: Forum posts and WYSIWYG editor  (Read 221 times)

LordAdef

  • Member
  • ****
  • Posts: 588
Forum posts and WYSIWYG editor
« on: May 02, 2018, 09:05:24 AM »
Hi, I'm having serious problems using whatever I need (including writing text). But mainly, I cannot use any of the WYSIWYG editor  options.

Hutch, any quick fix? This has been going for a while now.

jj2007

  • Member
  • *****
  • Posts: 8435
  • Assembler is fun ;-)
    • MasmBasic
Re: Forum posts and WYSIWYG editor
« Reply #1 on: May 02, 2018, 09:21:33 AM »
Which browser, Alex? For me, it works with Pale Moon. But I must admit that I discovered only right now that the WYSIWYG option exists!
For those who have not yet discovered this option: It is the [cursor] button above the :eusa_dance:

zedd151

  • Member
  • ****
  • Posts: 586
  • -------------
Re: Forum posts and WYSIWYG editor
« Reply #2 on: May 02, 2018, 09:26:49 AM »
...your browser does not support rich text editing...

message popped up for me.

Maybe it's a browser or browser settings issue, LordAdef

__________________________________________________________________
I'll be back to coding soon....

hutch--

  • Administrator
  • Member
  • ******
  • Posts: 5426
  • Mnemonic Driven API Grinder
    • The MASM32 SDK
Re: Forum posts and WYSIWYG editor
« Reply #3 on: May 02, 2018, 10:40:24 AM »
Alex,

About all I could think of is try another browser. I had a problem using my favourite, SlimJet which is a Google Chrome clone. It was delaying my typing in this forum and it kept getting worse so I ended up using a different Google clone called Iron Portable. Nothing in the server has changed but further upstream from the server was probably effected by the recent security patches for Intel processors.
hutch at movsd dot com
http://www.masm32.com    :biggrin:  :biggrin:

LordAdef

  • Member
  • ****
  • Posts: 588
Re: Forum posts and WYSIWYG editor
« Reply #4 on: May 02, 2018, 12:49:54 PM »
ok, the funny thing is I am no longer able to do these things with my Ipod, and nothing has changed on my end.


on the desktop, I am using win10 Edge. I’ll try it with Firefox

hutch--

  • Administrator
  • Member
  • ******
  • Posts: 5426
  • Mnemonic Driven API Grinder
    • The MASM32 SDK
Re: Forum posts and WYSIWYG editor
« Reply #5 on: May 02, 2018, 02:09:54 PM »
Alex,

The problem is probably upstream from you so there may not be an easy way to fix it. After the Intel bug was revealed, everything got slow for a while as server admins applied the patches but it seems to be getting back to normal speed where I am in OZ.
hutch at movsd dot com
http://www.masm32.com    :biggrin:  :biggrin: