Author Topic: How to draw fullscreen in GDI and change screen res temporarily?  (Read 10815 times)

jj2007

  • Member
  • *****
  • Posts: 9686
  • Assembler is fun ;-)
    • MasmBasic
Re: How to draw fullscreen in GDI and change screen res temporarily?
« Reply #15 on: August 08, 2012, 09:53:45 PM »
WS_BORDER means the window has a sizing border around it

That's WS_THICKFRAME, Dave

dedndave

  • Member
  • *****
  • Posts: 8823
  • Still using Abacus 2.0
    • DednDave
Re: How to draw fullscreen in GDI and change screen res temporarily?
« Reply #16 on: August 08, 2012, 10:25:01 PM »
oops - right you are   :biggrin:

and i think it's one of the WS_OVERLAPPEDWINDOW bits
Code: [Select]
WS_OVERLAPPEDWINDOW = 00CF0000h
WS_THICKFRAME       = 00040000h

jj2007

  • Member
  • *****
  • Posts: 9686
  • Assembler is fun ;-)
    • MasmBasic
Re: How to draw fullscreen in GDI and change screen res temporarily?
« Reply #17 on: August 09, 2012, 02:05:27 AM »
and i think it's one of the WS_OVERLAPPEDWINDOW bits

Yes it is but note I use WS_OVERLAPPED, not WS_OVERLAPPEDWINDOW ;)

dedndave

  • Member
  • *****
  • Posts: 8823
  • Still using Abacus 2.0
    • DednDave
Re: How to draw fullscreen in GDI and change screen res temporarily?
« Reply #18 on: August 09, 2012, 07:33:33 PM »
 :t

hfheatherfox07

  • Member
  • ***
  • Posts: 464
Re: How to draw fullscreen in GDI and change screen res temporarily?
« Reply #19 on: August 10, 2012, 01:13:04 AM »
Oh yes , How can I set the window to be a fixed size (not user-changeable) when in windowed mode ?
i.e - if you choose NO for fullscreen then you cannot resize window.
(BlankWindow5) :)


That is simple! Comment out lines 176, 177, and 179 in BlankWindow5   :t

P.S
I open the assembly file with NOTEPAD2 so much nicer
You can see line #'s
http://www.flos-freeware.ch/notepad2.html
Your code and your skills will be assimilated. Your programming language is irrelevant.
We are the ASM Borg and you will become part of us. Compile and be assembled.

hfheatherfox07

  • Member
  • ***
  • Posts: 464
Re: How to draw fullscreen in GDI and change screen res temporarily?
« Reply #20 on: August 10, 2012, 01:21:27 AM »
By the way Kroz I love intro demos... I assume that is what you are
Making ... Is this something you can share for us to see? :icon_cool:
Your code and your skills will be assimilated. Your programming language is irrelevant.
We are the ASM Borg and you will become part of us. Compile and be assembled.