Study guides

Q: How many ways can you make 40 cents using pennies nickels dimes quarters and three letters?

Write your answer...

Submit

Related questions

The minimum number of quarters, pennies, and nickels needed to make up 123 cents is 4 quarters, 4 nickels, and 3 pennies.

3 quarters = 75 cents 7 dimes= 70 cents 3 nickels= 15 cents 8 pennies= 8 cents for a total of 168 cents or $1.68

It is 100 cents.

13

None. If you "get 65 cents using only dimes nickels and quarters" you are not using any pennies!

Two quarters Three nickels Three pennies

(2) quarters, (1) dime and (1) penny = 61 cents.

Coin or banknote: Quantity: dollars half-dollars quarters dimes nickel pennies cents dollars half-dollars quarters dimes nickels pennies cents 4 quarters equals: 4 quarters equals 1 dollar

Two quarters, two nickels, three pennies

3 quarters 2 nickles 4 pennies

19

82 cents...................

78 cents

$5.00 = 500 pennies/ 100 nickels/ 50 dimes/ 20 quarters

67 cents.

The answer is four nickels, two quarters, and five pennies equals seventy cents. I had help!

9 ways 2 dimes and 3 cents 1 dime and 2 nickels and 3 cents 1 dime and 1 nickel and 8 cents 1 dime and 13 cents 4 nickels and 3 cents 3 nickels and 8 cents 2 nickels and 13 cents 1 nickel and 18 cents 23 cents

50 different ways

2 quarters, 2 nickels, 3 pennies

Two quarters, one dime, four nickels, five pennies

Yes. 2 quarters, 5 nickels and two pennies = .50+.25+ .02 + 77 cents

100 pennies 10 dimes 20 nickels 4 quarters 5 dimes and 10 nickels 2 quarters and 5 dimes Mainly, as long as you have 100 cents then its a dollar.

100 cents = 4 quarters (.25) = 10 dimes (.10) = 20 nickels (.05) = 100 pennies (.01)

3 quarters = 75 cents 4 dimes = 40 cents 2 nickles = 10 cents 7 pennies = 7 cents Total is 132 cents which is $1.32

2 nickels = 5+5 = 10 cents 2 quarters= 25+25= 50 cents therefore 50+10=60 so 2 quarters and 2 nickels is 60 cents